Monday, April 4, 2016

FARMASI ILLUMINATION

      S obzirom da naš novi proizvod nije nešto sa čim se susreću sve žene (jer ne provode sve slobodno vrijeme čitajući o novim načinima šminkanja kao ja :D ), osjećam se dužnom da pojasnim šta je to iluminator i kako se koristi. Sve ste vi vidjele fotografije slavnih žena koje izgledaju svježe i blistavo. E to im upravo omogućava iluminator. Na našem tržištu su se prije mogle naći neke varijante iluminatora, ali su više bili kao jako svijetli korektori. 





       Od aprila imamo čast da isprobamo novi Farmasi proizvod, napravljen posebno za Farmasi Adriatica tržište. Ovaj proizvod je napravljen u dvije nijanse, silver i gold. Za sada se nekako sve djevojke odlučuju za silver, misleći da je gold pretaman, ali zaista nije. On ima neku bronzanu boju, a s obzirom da se nanosi u jako maloj količini, ne može vam biti pretaman. Silver vam daje onu prozračnu, zdravu boju, koja odiše svježinom, dok gold više daje tu neku bronzanu boju. 






       Ono što sam mislila da nema potrebe naglašavati, ispostavilo se da je jako bitno. Dakle, iluminator NIJE PUDER! NE STAVLJA SE NA CIJELO LICE. Pa valjda ne želite da sijate kao Las Vegas. On se nanosi prstima na određena područja koja želite na istaknete. Ispod (uz liniju) obrva, na sredinu nosa, iznad usana i malo na jagodice. Naravno, svako treba da nanošenje prilagodi svom obliku lica. Iluminator se nikako ne nanosi na mjesta koja bi željeli da sakrijete, jer on vizuelno povećava mjesto na koje je stavljen. 







Ne znam za vas, ali moji su i gold i silver. ;)


No comments:

Post a Comment